Cautare

1211 de rezultate pentru "ciotlaus targu mures" (2.73 secunde)
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Consilierii locali ai municipiului Targu Jiu au aprobat un proiect de hotarare prin care va fi alocata suma de peste 2,3 miliarde de lei vechi pentru amenajarea unei parcari la Spitalul Judetean Targu Jiu.
Intr-o astfel de situatie se afla si doi deputati gorjeni, care nu au renuntat la functiile de baza pe care le exercita la Universitatea "Constantin Brancusi" din Targu Jiu.
Omul de afaceri Clement Mocanu (foto) este considerat de Eugen Valceanu, vicepresedintele organizatiei judetene PSD Gorj, cel mai mare escroc care a ajuns pe meleagurile Gorjului, in conditiile in care afaceristul a modernizat unul dintre sediile PSD Gorj din municipiul Targu Jiu si a construit vilele mai multor pesedisti de marca.
Comunele Schela si Turcinesti, precum si municipiul Targu Jiu sunt in pericol de a fi inundate de raul Jiu. ... Localitatile Turcinesti, Schela si Targu Jiu pot sa fie inundate", a spus Ion Calinoiu, presedintele CJ Gorj.
Primaria Targu Jiu a gasit o solutie pentru a depasi criza financiara.
a fost lansata, ieri, la Clubul Cairo din Targu Jiu, unde au fost prezenti peste 60 de tinerii din TSD, precum si din cadrul organizatiilor de tineret ale PNL si PC Gorj. ... Din partea Organizatiei Centrale a TSD au fost prezenti la Targu Jiu:
Liderul PSD Gorj, Florin Carciumaru, a obtinut al patrulea mandat de primar de Targu Jiu, cu peste 70%, iar la Consiliul Local Targu Jiu USL a obtinut aproximativ 65% din voturi.
In ciuda mai multor controale care au scos la iveala afaceri dubioase, miliardarii romi Ninel Potarca si Dan Barcina din Targu Jiu nu au vizitat inca Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj.
Presedintele Consiliului de Administratie al SC SUCCES NIC COM SRL din Targu Jiu, Nicolae Sarcina, s-a aratat interesat de achizitionarea autogarii din municipiu.
Nici un investitor nu s-a inscris la licitatia pentru achizitionarea insulitei de pe Jiu situata langa Parcul Central din Targu Jiu, unde se afla Poarta Sarutului si Masa Tacerii, operele lui Brancusi.
Terenul pe care se afla Palatul de Justitie din Targu Jiu, in care functioneaza Tribunalul Gorj si Judecatoria Targu Jiu, este revendicat de mostenitorii fostilor proprietari.
Directia Publice de Venituri din cadrul Primariei Târgu Jiu a pus sechestru pe doua case apartinând unor familii de etnie roma, care figurau cu datorii la plata impozitelor de locuinte în suma de 70, respectiv 75 de milioane de lei vechi.
Ideea exista de ani buni, dar pana acum Primaria din Targu Bujor nu reusise sa prinda proiectul pe un program european din cauza complexitatii acestuia.
Lichidatorul ROVIGO Bucuresti a evaluat pentru a scoate la vanzare sediul Societatii Comerciale pentru Închiderea si Conservarea Minelor (ICM) SA  Targu Jiu, aflat in aceeasi cladire cu SNLO.
Zeci de cetateni din Targu Jiu sunt obligati sa efectueze munca in folosul comunitatii pentru ca nu isi platesc amenzile catre bugetul local.
Municipiul Targu Jiu va beneficia de una dintre cele mai moderne statii de epurare a apelor menajere din Romania. ... De asemenea, va deservi o populatie totala de 107.000 de locuitori din municipiul Targu Jiu si zonele invecinate.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Energia Rovinari - SCM-U Craiova 79-76 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori:
google-analytics.com